Szívközpontú egészség. Szívközpontú Gyógyító Meditáció - SZÍVKOHERENCIA | Couple photos, Photo, Scenes


csökkent hipertónia mit kell tenni

Egy sugallat hatására abbahagyta sikeres humorista pályafutását és telt házas Evolving Out Loud előadásain mint transzformációs humorista juttatja el különleges önfejlesztő tanítását a résztvevőknek. A Merj hibázni!

Több elmélet is létezik, a válasz pedig komoly szerepet játszhat a mentális betegségek kezelésében. Tapintás, látás, hallás, szaglás és ízlelés — az érzékelés öt fajtája közismert.

Szívközpontú egészség világszerte megmutatta az előadásain résztvevőknek is, hogy amikor elfogadod a fájdalmad, a félelmed és a sebezhetőséged ahelyett, hogy elnyomnád, felfedezed az eredendő kreativitást és erőt, ami megállíthatatlan. Önirónián, hihetetlen megfigyeléseken és gyengén megrajzolt illusztrációkon keresztül Kyle megmutatja a köztünk és az érzelmi szabadságunk között álló szívközpontú egészség akadályokat.

Kezdve a játékosságból származó, soha véget nem érő lehetőségek felismerésétől, azon át, hogy elfogadunk mindent, ami a pillanatban feljön, odáig, hogy megtanuljuk elengedni azt, ami nehéznek érződik az életünkben, ez a könyv egy utazás a végtelen lehetőségek világába, ami megjelenhet számunkra, ha el merjük engedni a bukástól való félelmünket.

lek va magas vérnyomás esetén

Ez nem motiváció. Ez nem szívközpontú egészség.

hipodinamia mint a magas vérnyomás tényezője

Ez valódi transzformáció. Részvétem Kyle. A csúcson abbahagyta humorista pályafutását és most a humor és a transzformáció különleges ötvözésével ér el változást a közönsége életében.

dystonia vagy magas vérnyomás