Hipertónia tankönyv


hipertónia tankönyv a hipertónia legújabb kezelése

Agatha Thrash — Dr. Calvin Thrash A magasvérnyomás-betegség természetes gyógymódjai A természetes vérnyomás-beállítás és a hipertónia tankönyv életmód teljes programja Kiadó: BIK Könyvkiadó Kötés: hipertónia tankönyv Oldalszám: A magas vérnyomás gyakori, ám annál rejtélyesebb probléma férfiak és nők, idősek és fiatalabbak körében.

Ha magas a vérnyomásunk, általában azt a javaslatot kapjuk, hipertónia tankönyv szedjünk ellene gyógyszereket, szorítsuk korlátok közé a fizikai aktivitásunkat, és tanuljunk meg együtt élni vele.

Vajon csakugyan elegendő-e ráhagyatkoznunk egy gyógyszerre a magasvérnyomás-betegség korrigálásában?

Elfogadhatók-e a jelentősebb ismert mellékhatások és az ismeretlen szövődmények csak azért, mert a gyógyszer pillanatnyilag leviszi a vérnyomást? Könyvünk nemcsak ezekre a kérdésekre ad választ, hanem a magasvérnyomás-betegség gyógyításának otthoni lehetőségeit is bemutatja.

hipertónia tankönyv a hipotenzió és a magas vérnyomás tünetei

Mindenkinek érdemes megismerni a magas vérnyomás okait, lefolyását és teljes körű kezelési lehetőségeit. A könyv szerzői a legújabb tudományos felfedezéseket közel negyvenévnyi szakmai tapasztalattal ötvözik, közös munkájuk a gyógyítás lehetőségeit a laikusok számára is érthető formában tárgyalja. Agatha és Dr. Calvin Thrash a Georgiai Orvostudományi Egyetemen végeztek.

hipertónia tankönyv A hipertónia 1 szakasza milyen nyomás

Három évtizeden át gyakorolták orvosi hivatásukat, tizenöt esztendőt a természetes gyógymódok tanulmányozásának szentelve.