Covercard vérnyomáscsökkentő. COVERCARD 5 mg/5 mg tabletta - Gyógyszerkereső - EgészségKalauz


1. Milyen típusú gyógyszer a Covercard és milyen betegségek esetén alkalmazható?

A CovercardPlus egyidejű bevétele étellel és itallal Covercard Plus szedése során ne fogyasszon grépfrútot vagy gréprútból készült italt! A grépfrút és a grépfrútlé fogyasztása után megemelkedhet a vérben az amlodipin hatóanyag szintje, ami előre nem látható mértékben fokozhatja a Covercard vérnyomáscsökkentő Plus vérnyomáscsökkentő hatását. Terhességszoptatás és termékenység Ha Ön terhes vagy szoptat, illetve ha fennáll Önnél a terhesség lehetősége vagy gyermeket szeretne, a gyógyszer alkalmazása előtt beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével.

  • COVERCARD 5 mg/10 mg tabletta - Gyógyszerkereső - Hárosennight.hu
  • COVERCARD betegtájékoztató
  • Milyen típusú gyógyszer a Covercard és milyen betegségek esetén alkalmazható?

Terhesség Ha úgy gondolja, hogy terhes vagy teherbe eshetközölje ezt kezelőorvosával. Kezelőorvosa valószínűleg azt fogja javasolni, hogy hagyja abba a Covercard Plus szedését a teherbe esést megelőzően, vagy amint kiderül, hogy terhes, és azt fogja javasolni, hogy a Covercard Plus helyett váltson más gyógyszerre. A Covercard Plus alkalmazása nem javasolt a terhesség korai időszakában, a terhesség 3.

Szoptatás Szóljon kezelőorvosának, ha Ön szoptat, vagy a közeljövőben szoptatni covercard vérnyomáscsökkentő. A Covercard Plus szoptató anyák számára nem javasolt, és kezelőorvosa valószínűleg más kezelésre fog áttérni, amennyiben Ön szoptatni covercard vérnyomáscsökkentő, különösen, ha a baba újszülött, vagy koraszülött. A covercard vérnyomáscsökkentő hatásai a gépjárművezetéshez és a gépek kezeléséhez szükséges képességekre A Covercard Plus befolyásolhatja a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességeket.

KÖVESS MINKET

A kezelés alatt jelentkező hányinger, szédülés, fáradtság vagy fejfájás esetén, ne vezessen gépjárművet, ne kezeljen gépeket, és azonnal keresse fel kezelőorvosát. Hogyan kell szedni aCovercard Plus-t?

A gyógyszert mindig pontosan az Ön kezelőorvosa vagy covercard vérnyomáscsökkentő által elmondottaknak megfelelően szedje. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg kezelőorvosát vagy covercard vérnyomáscsökkentő. A filmtablettát egy pohár vízzel nyelje le, lehetőség szerint mindennap reggel étkezés előtt. Kezelőorvosa dönt az Önnek megfelelő dózisról.

Koronavírus: ennyire súlyos lesz a helyzet 2 hét múlva

Ez rendszerint naponta egy tabletta lesz. Ha az előírtnál több Covercard Plus-t vett be Túl sok tabletta bevétele alacsony, vagy akár veszélyesen alacsony vérnyomás kialakulásához vezethet. Ilyen esetben hányinger, hányás, görcsök szédülés, álmosság, zavartság, oliguria a normálisnál kevesebb vizelet ürítéseanuria vizelet képződésének vagy ürítésének hiánya is előfordulhat.

Bizonytalanság, ájulásérzés vagy gyengeség is felléphet.

Betegtájékoztató

Amennyiben a vérnyomás nagyon leesik, akár sokkos állapot is kialakulhat. Ebben az esetben a bőre hideg verejtékessé válhat és elvesztheti az eszméletét. Ha túl sok Covercard Plus tablettát vett be, azonnal kérjen orvosi segítséget! Ha elfelejtette bevenni aCovercard Plus-t Fontos, hogy a gyógyszerét mindennap bevegye, mert a rendszeres kezelés hatékonyabb. Mindazonáltal, ha elfelejtett bevenni egy adag Covercard Plus-t, a következő dózist a szokott időben vegye be.

COVERCARD 5 mg/5 mg tabletta

Ne szülés covercard vérnyomáscsökkentő fokozatú magas vérnyomással be kétszeres adagot a kihagyott adag pótlására! Ha idő előtt abbahagyja aCovercardPlus szedését Tekintettel arra, hogy a Covercard Plus-szal folytatott kezelés általában egész életen át tart, beszéljen kezelőorvosával, mielőtt abbahagyja a gyógyszer szedését.

Ha bármilyen további kérdése van a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Lehetséges mellékhatások Mint minden gyógyszer, így ez agyógyszer is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek.

magnézium magas vérnyomás kezelés

Ritka közül legfeljebb 1 embert érinthet : Zavartság,a laboratóriumi vizsgálatok eredményeinek a változásai: májenzimek szintjének emelkedése, magas bilirubinszint a vérben. Nem ismert a gyakoriság a rendelkezésre álló adatokból nem állapítható meg : Májelégtelenség covercard vérnyomáscsökkentő kialakuló agykárosodás hepatikus enkefalopátia.

Ha Ön szisztémás lupusz eritematózuszban egy bizonyos típusú kollagén-betegségben szenved,a betegsége rosszabbodhat.

A közművek is jól járnának a kormányváltással - Keresztes L. Lóránt - LMP - Parlament

Előfordulhatnak a laboratóriumi próbák vérvizsgálatok eredményeinek a változásai. A kezelőorvosa vérvizsgálatokat végeztethet, hogy ellenőrizze az Ön állapotát.

Beszéljen orvosával, ha úgy gondolja, hogy terhes vagy teherbe eshet. A Covercard tabletta alkalmazása korai terhességben nem javasolt, a 3. Gyermekek és serdülők A Covercard adása nem javasolt gyermekeknek és serdülőknek. Egyéb gyógyszerek és a Covercard Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett, valamint szedni tervezett egyéb gyógyszereiről.

Mellékhatások bejelentése Ha Önnél bármilyen mellékhatás jelentkezik, tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt bármilyen lehetséges mellékhatásra is vonatkozik.

magas vérnyomás milyen nyomás

A mellékhatásokat közvetlenül a hatóság részére is bejelentheti az V. A mellékhatások bejelentésével Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy minél több információ álljon rendelkezésre a gyógyszer biztonságos alkalmazásával kapcsolatban. Hogyan kell a CovercardPlus-ttárolni?

vitalain a magas vérnyomás esetén

A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó! A dobozon és a tartályon feltüntetett lejárati idő után ne szedje ezt a gyógyszert. A lejárati idő az adott hónap utolsó napjára vonatkozik.

Gyógyszerkereső

Ez a gyógyszer nem igényel különleges tárolást. A 30 darabos tartály tartalma az első felnyitást követően 30 napig használható covercard vérnyomáscsökkentő.

A darabos tartály tartalma az első felnyitást követően napig használható fel. Semmilyen gyógyszert ne dobjon a szennyvízbe vagy a háztartási hulladékba. Kérdezze meg gyógyszerészét, hogy mit tegyen a már nem használt gyógyszereivel. Ezek az intézkedések elősegítik a környezet védelmét. Filmbevonat:glicerin Ehipromellóz 6mPa. A tartályon a hét napjai az alábbi módon kerültek feltüntetésre: A tartály nedvességmegkötő betétet tartalmazó dugóval van lezárva.

Nem feltétlenül mindegyik kiszerelés kerül kereskedelmi forgalomba. H Budapest, Keresztúri út